Gratis Digital360+ Service-check

Bestil et gratis Digital360+ Service-check på din virksomheds On-line Markedsføringdigital360-gratis-service-check

HyperSynectics tilbyder et gratis, uforpligtende ´service-check´ på din virksomheds On-line Markedsføring.

Formålet er, at du som virksomhedsejer – hurtigt og nemt – både får et overblik over status for din virksomheds on-line markedsføring, og dé muligheder der ligger for at igangsætte nye tiltag omkring on-line markedsføring.

´Digital360+´ Service-check på din virksomheds on-line markedsføring udgør en huskeliste omkring en stor del af dé emner, som er vigtige at overveje/forholde sig til, omkring de tekniske og forretningsmæssige dele af en ny/eksisterende hj.side, med en seriøs og professionél indstilling hertil.

Og, dette svarer også ca. til den indledende for-analyse, når det drejer sig om nye tiltag for on-line markedsføring og/eller at etablere en ny hjemmeside, og man ønsker at komme ´hele vejen rundt´.

Såfremt du har styr på din forretningsmodel, så tager det ca. 20-30 min. at udfylde skemaet
Såfremt din forretningsmodel ikke helt er på plads, vil det typisk tage 40-50 min. at udfylde skemaet

Efter besvarelse af spørge-skemaet aftaler vi et uforpligtende møde.

I løbet af dette møde skitserer vi derefter nogle af de muligheder, der ligger i fht. din virksomhed – mht. nye tiltag for on-line markedsføring og/eller etablering af et nyt website til din virksomhed eller en ´make-over´ på dit eksisterende website

 

Bemærkninger :

  • Såfremt din forretnings-model ikke helt er på plads, så tilbyder vi særskilt rådgivning og konsulent-bistand omkring dette. Professionél rådgivning og faglig sparring omkring virksomhedens forretningsmodel er ikke indeholdt i gratis ´Digital360+ Service-check´
  • Vedr. den grafiske del, altså hj.sidens visuelle fremtoning, så udgør dette en særskilt del, som ikke er indeholdt i det gratis ´Digital360 Service-check´. Såfremt det måtte være af relevans/værdi at fokusere på dette, så tilbyder vi særskilt rådgivning og konsulent-bistand omkring dette.
  • Omkring søgemaskine-optimering for virksomhedens hjemme-side, så udgør dette en særskilt del, som ikke er indeholdt i gratis ´Digital360 Service-check´. Tiltag vedr. søgemaskine-optimering udgør et tema der kræver særskilt gennemgang af hj.siden,  for hvilket vi også vi tilbyder særskilt rådgivning og konsulent-bistand.
Læs Mere …
     
Forhør Nærmere …