Om Os

social-media-hypersynecticsVirksomhedens speciale er, at hjælpe virksomheder og virksomhedsejere med deres digitale forretnings-udvikling og deres on-line markedsføring – i ordenes bredeste forstand.

I daglig tale : At hjælpe virksomhedsejere med at få flere og nye kunder – via Internet.

Virksomhedens primære målgruppe er selvstændige, free-lancere, selv-ejere og virksomheds-ejere i mindre og mellemstore virksomheder i niche-baserede brancher med en uformél – og gerne en international eller interkulturel virksomhedskultur.

Hvem er vi så … ?

HyperSynectics er etableret d. 1. oktober 2010 af Dann Sommer, som enkeltmands-ejet virksomhed. Dann Sommer har en mangeårig og mange-sidet baggrund indenfor IT , Internet og Online Markedsføring, samt indenfor sparring og rådgivning af selvstændige og virksomhedsejere.

Læs mere om Dann Sommer og hans baggrund på LinkedIn :

HyperSynectics er endvidere baseret på et stærkt interkulturelt netværk i Danmark, Europa, USA og overseas med førende specialister fra udvalgte fagområder indenfor Internet, Online Markedsføring, Digital Forretningsudvikling, Web-udvikling, Sociale Medier og Professionél Networking.

En netværks-baseret virksomhed

At arbejde som en netværks-baseret virksomhed betyder, at vi har nem, hurtig og umiddelbar adgang til de bedste ressourcer og de bedste personer med de bedste kompetencer, hvilket betyder, at vi kan finde og skabe den optimale løsning,  netop for dig og din virksomhed. 

Både at være lille og stor, på én gang … – kan man det … ?

Vores position i markedet ligger mellem freelanceren og full-service web-bureauet.

Freelanceren er ofte billig, men har også en meget begrænset kapacitet og/eller et smalt kompetence-område.
Full-service web-bureauet har mange kompetencer, men er også dyre pga. de mange lønninger og de faste omkostninger.

Vi har istedet valgt at fokusere på vores egne kernekompetencer, og samtidig at skabe et tæt samarbejde med et stort antal samarbejdspartnere. Samarbejdspartnere der hver især bliver inddraget, efter behov, pr. opgave, og som befinder sig både i Danmark, Europa og overseas.

Dette betyder, at du som kunde både får adgang til førende specialister til at løse din opgave, og samtidig at din opgave bliver løst til en konkurrence-dygtig pris.

At arbejde på denne måde som en netværksbaseret organisation, giver os en meget høj grad af fleksibilitet i fht. løsning af opgaver, og giver os en høj grad af manøvredygtighed, selv for sammensatte og komplicerede opgaver.

 

Læs Mere …
     
Forhør Nærmere …