Vores kunder siger :

Min virksomhed modtager efter mindre end 3 måneder! henvendelser, ordrer, kunder og opgaver :

” Min nystartede virksomhed Bådreparation.dk er – på mindre end 4 måneder ! – blevet kickstartet med professionél og målrettet hjælp fra Dann Sommer / HyperSynectics.

Dette betyder i praksis :

 1. At min virksomhed – efter mindre end 3 måneder ! – allerede modtager et løbende flow af henvendelser, ordrer, kunder og opgaver via hjemmesiden.
 2. At min virksomheds hjemmeside – efter mindre end 4 måneder ! – allerede ligger med en placering som nr. 1 på Google med de mest ønskede søgeord.

Hypersynectics v./Dann Sommer har leveret en komplet løsning og en målrettet indsats, der omfatter en kombination af :

 • Professionél og målrettet rådgivning i hele forløbet
 • En mobilvenlig og professionél hjemmeside
 • En hjemmeside der er målrettet til virksomhedens forretningsmodel og målgruppe
 • Online markedsføring målrettet netop til virksomhedens forretningsmodel og målgruppe
 • Effektiv Google søgemaskineoptimering (SEO)
 • Målrettet Google Adwords annoncering

Samt :

 • Logo og grafisk design til min virksomhed
 • Diverse DTP-materiale til off-line markedsføring :
 •    – Visitkort
 •    – Flyers & plakater

Derfor, er du seriøs omkring din virksomheds tilstedeværelse på de digitale medier, og ønsker du flere og nye kunder til din virksomhed, så kan jeg klart anbefale Dann Sommer, som ´the go-to guy´ 🙂 ! ”

Jeg kan varmt anbefale Dann Sommer / HyperSynectics, da han er effektiv, omhyggelig, har meget erfaring, kan trække på andre eksperter og ovenikøbet til en fair pris. :

” Jeg benytter Dann Sommer/HyperSynectics som Webmaster, da han udviser et stort kendskab og en professionel tilgang til at arbejde med hjemmesider og online-markedsføring.

Jeg skulle i 2017 starte på en helt ny hjemmeside til mit firma. Derfor bad jeg Dann om at stå for alt det tekniske, dvs opsætning af en WordPress side, da jeg havde set hvilke hjemmesider, han tidligere har lavet og kender ham som en omhyggelig person.

Det viste sig at være et godt valg, da det idag er ret kompliceret at opsætte en hjemmeside, således den både fungerer teknisk godt og er godt beskyttet mod virus og hack´ing. Jeg stod selv for tekster og fotos til hjemmesiden, dog godt bistået af Dann’s vejledning omkring tekst-formater, landing pages, SEO, formularer og velegnede størrelser og formater for fotos.

Desuden fik jeg en professionél vejledning i backup-strategi og sprogversionering for website´t, og ikke mindst omkring vedligeholdelse af min hjemmeside. Dvs. at få lavet en god og langsigtet opdaterings-strategi med regelmæssig opdatering af alle de programmer og tilføjelsesprogrammer, der er nødvendige på et professionelt WordPress- website. Og, har lært, at det faktisk er en ret stor opgave idag at lave en proff hjemmeside.

Dann har altid været hurtig til at svare på mine spørgsmål, så jeg kunne komme videre med min del af opgaverne.

Jeg kan varmt anbefale Dann, da han er effektiv, omhyggelig, har meget erfaring, kan trække på andre eksperter og ovenikøbet til en fair pris. Og så er han også hyggelig at snakke med og har et stærkt, professionelt netværk, som han kan trække på.

Man kan evt. se min hjemmeside på HKS-Consult.dk og er velkommen til at spørge yderligere omkring Danns ydelser og leverance. ”

Jeg havde brug for en enkel, billig, professionél og mobilvenlig hjemmeside :

” Jeg havde brug for en enkel, billig, professionél og mobilvenlig hjemmeside, hvor jeg kunne præsentere mine billeder – på bedste vis.

Efter en effektiv og fleksibel dialog med Dann Sommer, landede vi hurtigt på et design og layout, som indfriede mine ønsker, krav og behov.

Resultatet er blevet en professionél hjemmeside, hvor jeg nu med stor tilfredshed kan præsentere mine oliemalerier og litografier – klart og tydeligt !
– Og, hvor jeg ligeledes har mulighed for selv at ændre og udskifte billeder på hjemmesiden.

I samme ´pakke´ har jeg endvidere fået lavet mine nye visitkort, min virksomhed og hjemmeside er tilføjet til ´Google My Business´ ligesom der er lavet grundlæggende søgemaskine-optimering for min nye hjemmeside.

Som helhed – et særdeles tilfredsstillende forløb og med et resultat, som jeg er ovenud tilfreds med.

Og, at jeg derfor klart kan anbefale Dann Sommer / HyperSynectics, såfremt du skal have lavet en ny og professionél hjemmeside til din virksomhed. ”

Tænk engang, hvad synlighed gør – Fra 0 til 100 ! – Og, på no time … :

” Tænk engang, hvad synlighed gør. Så, mange tak for din rådgivning og vejledning.

Fordi, det har været fra 0 til 100 ! – Og, på no time … 

Vi er nu helt klar over, at dette er den rette vej frem mhp. at få flere gæster på besøg i vores B&B.”

Vi har nu har fået skabt forøget og fornyet fokus, klarhed og tydelighed :

” Diet&Genes har i forbindelse med opgradering af vores hjemmeside og vores online-markedsføring fået udarbejdet :

 • Nyt produktkoncept
 • Ny prismodel
 • Afgrænsning og præcisering af vores vigtigste kundegrupper
 • ´Personas´ (Buyer personas profiles)
 • Moodboards
 • Designgrundlag for nyt webdesign til ny hjemmeside

Et forløb der blev gennemført på professionél vis med Dann Sommer, HyperSynectics som rådgiver, i samarbejde mellem undertegnede, vores forretningspartner og Dann Sommer.

Dann sikrede, at vi fik en komplet løsning, der både blev grundigt gennemarbejdet, og som også tager højde for de mange forhold og aspekter i vores produkt og vores samlede koncept.
Hele processen omkring dette og det resulterende beskrivelsesgrundlag har betydet, at vi nu har fået skabt forøget og fornyet fokus, klarhed og tydelighed, både omkring vores produkt, vores kunder og vores forretningsmodel.

Det resulterende beskrivelsesgrundlag har været særdeles nyttigt og værdifuldt i fht. det videre arbejde omkring ny hjemmeside til Diet&Genes. Og, ikke mindst i fht. den senere overlevering, til de mange nye personer, som hen ad vejen er blevet involveret i projektet omkring opgradering af hjemmesiden og markedsføringen af Diet&Genes. ”

 

Professionél forbedring af hjemmesiden og afdækning af flere muligheder for virksomheden :

” Jeg har benyttet Dann Sommer, HyperSynectics til en gennemgang af min virksomhed i forbindelse med et ”Digital360 Online Service-check”. Dann var meget god til at se både udfordringer, men ikke mindst muligheder for mig i min virksomhed.

Han er rigtig god til at stille spørgsmål der gør, at man ser ting, som måske i virkeligheden slet ikke giver afkast, og samtidigt åbne øjnene for ting man kan gøre i stedet, med et meget større udbytte.

Ting, jeg senere har benyttet i udviklingen af min virksomhed. Så jeg kan varmt anbefale at få Dann Sommer til at gennemgå andres virksomhed på denne måde.

Jeg har desuden haft Dann Sommer til at udarbejde en ny professionel og mobilvenlig hjemmeside til min virksomhed.

Dann var fantastisk til at stille nogle dybere spørgsmål om, hvorfor jeg havde bestemte ting med, og om jeg havde overvejet en lang række muligheder, som han nævnte over for mig osv.

Altsammen spørgsmål, der var med til at få forbedret min hjemmeside på en meget professionel måde. Så også her giver jeg Dann Sommer min varmeste anbefaling. ”

Michael Vesterskov Kristensen, Indehaver af Vesterskov Bogføring

Vi kom med 5 problemer og fik løst 20 problemer ! :

” Jeg blev anbefalet Dann Sommer/HyperSynectics til at hjælpe med at løse de udfordringer, som foreningen ´Vi Elsker Stilhed´ havde i forhold til opbygningen af en ny WordPress-hjemmeside og håndtering af nyhedsbreve med Mailchimp.

Den hjælp fik jeg og meget mere til. Dann har først og fremmest været utrolig imødekommende og behagelig under hele samarbejdet. Et samarbejde hvor fokus har været på at opnå de mest optimale, æstetiske og brugervenlige løsninger.

Derudover har Dann en veludviklet analytisk sans, der viser sig i hans måde at håndtere problematikker undervejs og en grundighed i sin videreformidling og besvarelse af spørgsmål.

Vi er i foreningen meget tilfredse med det endelige resultat og den store mængde ekstra viden, som Dann har givet os, og som vi vil bruge fremadrettet.

Vi kom med 5 problemer og fik løst 20. Dann Sommer får derfor de stærkeste anbefalinger fra os ! ”

En fortræffelig sparringspartner omkring markedsføring i forhold til min virksomhed :

” Dann Sommer har været en fortræffelig sparringspartner omkring markedsføring i forhold til min virksomhed. Han har formået at synliggøre, med få og enkle redskaber, hvor mine svage og stærke punkter, er i min virksomheds markedsføring. Hvordan man på en overskuelig måde arbejder med det, og hvilke virkemidler der skal til. Samtidig har han været et aktiv i mit netværk og jeg har fået mange og brugbare råd i forhold til det at netværke og hvad det kan bruges til.”

… helt uundværlig i nogle af de tekniske elementer på siden … :

” Det har været en stor hjælp at have Dann med ind over vores hjemmeside. Han er altid klar til at hjælpe og var helt uundværlig i nogle af de tekniske elementer på siden.

Derudover får man altid dejligt udførlige og overskuelige mails, som grundigt besvarer mine eventuelle spørgsmål.

Tusinde tak for hjælpen Dann. Du får de varmeste anbefalinger herfra. “

Nøglefærdig hjemmeside-løsning – WordPress :

” HyperSynectics/v. Dann Sommer har leveret en nøglefærdig hjemmeside-løsning, der til fulde indfrier vores mål og forventninger. Vi har fået leveret en nøglefærdig hjemmeside, der afspejler vores forretningsmodel og fremstår med den ønskede signalværdi for vores virksomhed.

Ligeledes har vi modtaget en hjemmeside med en visuél fremtræden, der både matcher vores virksomheds værdier og vores mest ønskede målgrupper. Hjemmeside-løsningen er blevet leveret til aftalt tid, i aftalt kvalitet og til en konkurrence-dygtig pris.

Alt sammen faktorer der har været af stor betydning for os, og netop passer med vores behov i etableringsfasen. Som helhed betyder dette, at vi allerede nu, som relativt nystartet virksomhed, kan fremstå 100% professionelt overfor vores kunder, på Internet

Vi kan kun anbefale at gøre brug af kompetencerne hos HyperSynectics v./Dann Sommer. Specielt når det drejer sig om etablering af en hjemmeside-løsning, hvor der også er fokus på at skabe et match med virksomhedens forretningsmodel.”

… på forunderlig vis evner at omsætte til let tilgængelig information … :

” … har jeg af flere omgange haft stor glæde af Dann’s oplæg og hans store viden indenfor IT og sociale medier.

Dann har en helt særlig evne til at rumme en utrolig mængde kompleks viden, som han på forunderlig vis evner at omsætte til let tilgængelig information for sine kunder og samarbejdspartnere.  

Dann er positivt sagt nørden, der på bedste vis formår at dele sin komplekse og detaljerede viden på en let forståelig måde til glæde for dem, som er omkring ham.”

At skabe en attraktiv forretningsmodel for min virksomhed :

” Dann Sommer er også blevet brugt til faglig sparring for min virksomhed. Faglig sparring bl.a. mht. web-design, og som har bidraget med inspiration til ´freemium´ indhold på min virksomheds hjemmeside med checklister og nyttige værktøjer til besøgende og kunder på hj.siden.

Faglig sparring der også har været værdifuld i min rolle som dygtig ´håndværker´,  for at kunne udvikle mine kompetencer mhp. at drive en professionél virksomhed og skabe en attraktiv forretningsmodel for min virksomhed.

Så, hvadenten du ønsker at udvide dit professionelle netværk, skabe kontakt til nye samarbejdspartnere, få adgang til nye kundeleads og kundeopgaver, eller at gøre brug af kompetent, faglig og professionél sparring som virksomhedsejer, så kan jeg anbefale Dann Sommer som den rette person ! “

Anvendelse af Sociale Medier og rådgivning på teknisk svært tilgængeligt stof :

” Jeg vil helt sikkert også i fremtiden gøre brug af Dann Sommers kompetencer og kan kun anbefale andre at gøre det samme – når man vil vide mere!

Ligeledes, når det drejer sig helt konkret omkring anvendelse af Sociale Medier og rådgivning på teknisk svært tilgængeligt stof.”

 

Marketing strategy – just what I needed in order to move faster and more effective :

” Dann helped me to tackle and understand in depth our project www.shavenopain.co.uk marketing strategy.

He provided insights and tips which were simple and just what I needed in order to move faster and more effective.

Don’t hesitate to contact him on your business internet marketing strategy matters..”
 

Andrius Terskovas, Business Developer

My website is now on pole position on Google – search result #1 on page #1 ! :

” I established contact with Dann Sommer, with the aim of getting a better SEO-ranking for my website. I.e. getting a better SEO-ranking on some of the very popular and competitive Google Keywords ´motivational seminar´ (Danish language.: ´foredrag om motivation´).

After I myself had achieved a ranking at the bottom of page 1 with my website (i.e. ranking with organic search results no. 8-9 on page 1), Dann helped me to achieve a much better SEO-ranking in Google.

Dann quickly came up with a number of specific improvements for search engine optimization of my website. And after a short time and a moderate effort, my website now is ranking with organic search results no. 2-5 on page 1 – both on Google, Bing & Yahoo!

After more, additional SEO-modifications had been done for my website, the long-term efforts came into effect after another ½ year.

I.e. my website now landed in pole positition at search results no. 1 & 2 on page 1 on Google, thus being visible among the top players in a rather competitive market.

Also, the website is now to be found among the top 2-5 results on page 1 of Bing & Yahoo.

I will surely make use of the competencies of Dann again!!. “

 

Results, goals and wanted outcomes have been achieved – an increased turnover :

” We at Outdoor Xplore have been working together with Dann Sommer from HyperSynectics since 6 years. The main focus during this period has been on achieving increased visibility on Internet, and on performing a general website ´make-over´ and design lift, both graphically and textually.

These goals have been achieved through a combination of SEO efforts, Social Media initiatives, addition of video content, graphics design lift and textual make-overs.

The direct outcome hereof has been exposure to a larger number of customers, achieved through an increased visibility on Internet, thus resulting in an increased turnover.

 

His understanding of Social Media marketing and strategies is second to none :

I have known Dann for some time now and have always been very impressed by his coaching skills. He has a unique understanding on how to connect with people and to get the most out of their abilities and he guides them along a path to achieve their goals.

Dann’s understanding of Social Media marketing and strategies is second to none. If you are looking to make the most of your time on the networks you need to – get in touch with Dann.

 

Vi er blevet synlige i søgemaskinerne på niveau med selv branchens største aktører :

” Small Business Startpakke” bragte en markant fremgang i antallet af besøg på vores website.
Denne rådgivning har betydet, at vi er blevet synlige i søgemaskinerne på niveau med selv branchens største aktører, samtidig med at vi kan holde marketing-omkostningerne på et meget lavt niveau.

“Small Business Startpakke” er den perfekte løsning til virksomheder der ønsker synlighed på nettet, og samtidig også ønsker at bibeholde lave markedsførings-omkostninger. Fordi meget af arbejdet med synliggørelse på nettet i virkeligheden kan laves af virksomheden selv, ganske enkelt …

Vi anbefaler varmt ´WebMaximizer – Small Business Startpakken´ .”

 

En seriøs, kompetent og professionel rådgiver og sparringspartner i forhold til min virksomhedsudvikling :

” Dann Sommer har fungeret som en seriøs, kompetent og professionel rådgiver og sparringspartner i forhold til min virksomhedsudvikling gennem de sidste 5 år.  Rådgivning i forhold til min forretningsmodel og online-markedsføring omkring ´best practice´ indenfor Web-design, Google Adwords, SEO og markedsføring via brug af sociale medier.

For min forretning generelt, har Dann Sommer, qua hans rolle som aktiv netværker, hjulpet mig til at udvide mit eget professionelle netværk ganske betydeligt med nye, udbytterige professionelle relationer og bragt mig i kontakt med nye samarbejdspartnere og underleverandører.

Dann Sommer har løbende bidraget med praktisk anvendelige råd og vejledning indenfor målretning af mit firmas markedsføring, kunde-segmentering og konceptualisering af mine ydelser via veldefinerede ´pakker” hvilket har vist sig at udgøre en effektiv måde at sælge og markedsføre ydelser, netop for min virksomhed.

Dann Sommer er et godt valg, når du ønsker professionel rådgivning og sparring og han formår at udfordre måden at tænke forretning på.

Dann har således ydet et vigtigt og værdifuldt bidrag til udviklingen af min virksomhed til dét den udgør idag.

Jeg kan derfor anbefale Dann Sommer som en seriøs, kompetent og professionél rådgiver/sparrings-partner, hvadenten du er free-lancer, iværksætter eller virksomheds-ejer/-leder med adskillige år på bagen.

 

Læs Mere …
Forhør Nærmere …