Sådan arbejder vi

En succesfuld dialog …

En succesfuld dialog med dig, som virksomhedsejer, er altafgørende for, at vi kan skabe successfulde resultater, både for dig og din virksomhed.

Derfor holder vi af Albert Einstein´s enkle måde at beskrive dette på :Albert-Einstein-if-you-cant-explain-it

Hvis du ikke selv kan forklare det simpelt, så har du ikke forstået det godt nok — Albert Einstein

Altså, sagt med andre ord, hvis ikke vi er istand til at formidle budskabet på en måde, således du som virksomhedsejer forstår det, så hedder det ´… om igen, fra vores side …´.

Altså, at gøre det forståeligt på en sådan måde, at  det er let forståeligt, med netop dé forudsætninger, du måtte have, som virksomhedsejer i din egen forretning.

Et solidt forarbejde …

Et solidt forarbejde er et vigtigt grundlag, for at opnå et succesfuldt udkomme af løsningen af en opgave.

Derfor, før vi går igang med en opgave, så sikrer vi os, dels at vi har en fælles, gensidig forståelse af opgavens indhold og omfang, dels at vi har sikkerhed for, at vi véd hvad opgaven reélt går ud på.

Dette kan lyde banalt. Men, at løse en given opgave rummer mere end blot indholdet af opgaven selv. Derfor, som en vigtig og afgørende del af løsning af en opgave indgår også forventnings-afstemning og afklaring af de specifikke success-kriterier for løsning af opgaven. Dvs. vigtige elementer som afstemning af ambitions-niveau, budget-ramme, leverings-tid mm. Og, der er rigeligt med eksempler at tage af, når det drejer sig om at finde mindre heldige eksempler på web-projekter der er igangsat på et ´løst´, ´uklart´, ´upræcist´ grundlag.

Derfor holder vi af Einstein´s finurlige måde at beskrive dette på :Albert-Einstein-If-I-had-an-hour-to-solve-a-problem

Hvis jeg havde en time til at løse et problem, og mit liv afhang af løsningen, så ville jeg bruge de første 55 minutter til at finde det rigtige spørgsmål jeg skulle stille. Fordi, når jeg kender det rigtige spørgsmål, så vil jeg kunne løse opgaven på mindre end 5 minutter.  — Albert Einstein

 

Realistiske projekter og opgaver …

Vi har alle vores ønsker, drømme og planer – nogle er realistiske, andre ikke …

Og , når det drejer sig om etablering af et samarbejde mellem dig som virksomhedsejer, og os, der løser opgaven, for dig – så anser vi det for at være af afgørende betydning, at der skabes en fælles forståelse af rammerne for løsning af opgaven. Og, at disse rammer også er realistiske.

Fordi, i ´den virkelige verden´ kan alting ikke løses med et trylleslag … Vi er bundet af tingenes virkelighed. Eller, beskrevet med projekt-lederens ressource-trekant:

  1. Kvalitet
  2. Pris
  3. Leveringstid

Altså, at kvalitet, pris og leverings-tid er indbyrdes og gensidigt forbundne. Og, på en sådan måde, at man kan ikke påvirke en enkelt af disse, uden også at påvirke én eller to af de andre.

Eller, beskrevet på elegant vis, af en ukendt forfatter :we-offer-three-kinds-of-services

Vi tilbyder 3 typer af leverancer: Gode – Billige – Hurtige. Du kan vælge blandt 2 af disse.    — Ukendt

 

Vi vil gøre, hvad vi kan, for at opfylde dine ønsker og behov – men, vi vil også være realistiske og ærlige, overfor dig, som virksomhedsejer. Dette fremfor blot at fylde dig med ukvalificerede og tomme løfter.

Konsekvensen af dette er, for dig som virksomhedsejer, at du ikke altid vil modtage netop dét svar, som du måske allerhelst kunne ønske. Men, til gengæld, så kan du være sikker på, at når du så får et svar fra vores side, så kan du stole på dette. Og, at vi giver dig et realistisk og kvalificeret svar som er fuldt på højde med dét du ville modtage fra en uvildig rådgiver.

Læs Mere …
     
Forhør Nærmere …