Den korte tur :

Har du eller din virksomhed brug for flere kunder … ?

1. Vi hjælper dig og din virksomhed med at få flere kunder – ganske enkelt !

Vi hjælper med at skabe forøget synlighed for din virksomhed – og allerhelst via online markedsføring og digital branding, som er vores absolutte speciale

2. Vi garanterer for,  at der er sammenhæng imellem dinvirksomhed-stigende-omsaetning forretningsmodel og din virksomheds online-markedsføring.

Dette er vores andet speciale. Mao.: Vi sørger for, at du fex. ikke blot får ´en flot hjemmeside´, men at indholdet, det visuelle udtryk, samt det overordnede formål for hjemmesiden, faktisk også matcher din virksomheds forretningsmodel. Altså, at sikre og garantere, at der er sammenhæng imellem din virksomheds forretningsmodel og din virksomheds online-markedsføring.

3. Vi hjælper virksomhedsejere med at træffe gode valg.

Dette er et kernepunkt i vores rådgivning. At hjælpe virksomhedsejere med at træffe ´gode valg´, dvs. at skabe forudsætningerne for, at du som virksomhedsejer kan træffe informerede og kvalificerede valg i overensstemmelse med din virksomheds forretningsmodel og dine mål og planer for din virksomhed.

I korthed :  ´Vi hjælper dedikerede virksomheds-ejere med at skaffe deres næste kunde via Internet. ´

Og, hvad betyder dette så i praksis ? – eller, er det blot endnu et smart virksomheds-slogan … ?

Hvad betyder : ´Vi hjælper … ´ ? :

Vi hjælper virksomheds-ejere via bl.a. :

  • Professionél Rådgivning
  • Faglig Sparring
  • Business Coaching
  • Strategi-udarbejdelse
  • Produkt-konceptualisering
  • Uddannelse & træning
  • Idriftssætning af online-markedsføring
  • Løsning af ad-hoc opgaver
  • Web-udvikling

Hvad betyder : ´… dedikerede … ´ ? :

Vi hjælper virksomheds-ejere, der er målrettede, ambitiøse og handlings-orienterede omkring deres online-markedsføring, og som ser værdien i at afsætte de fornødne ressourcer til dette, dvs. både mandetid og budget.

Hvad betyder : ´… virksomheds-ejere … ´ ? :

Vores speciale er selvstændige, free-lancere, selv-ejere og virksomheds-ejere i mindre og mellemstore virksomheder i niche-baserede brancher med en uformél – og gerne en international eller interkulturel virksomhedskultur. – Samtidig, gennem et virke med egen virksomhed over mange år, besidder vi også den fornødne forretningsforståelse og indsigt i dé særlige  udfordringer der følger med rollen som virksomhedsejer.

Hvad betyder :´… at skaffe deres næste kunde … ´ ? :

Vores fokus er på at afdække dé muligheder, der ligger for at skabe forøget synlighed for virksomheden i det digitale landskab, og derigennem at tiltrække nye og flere kunder til netop din virksomhed.

Hvad betyder :´… via Internet ´ ? :

Vores primære fokus er omkring afdækning af dé muligheder der ligger for at skabe forøget omsætning og indtjening via din virksomheds synlighed i det digitale landskab.  Vi hjælper også gerne med din virksomheds off-line markedsføring, men online markedsføring udgør vores absolutte speciale !

Læs Mere …